Romania i Bulgària

Romania ha sigut al llarg de la història una cruïlla de civilitzacions. Aquesta barreja de cultures és el que ha forjat la seva personalitat única. Romania és un país orgullós de la seva herència llatina, provinent del llarg període de conquesta d’aqueta regió per l’Imperi Romà. De fet, el romanès és l’única llengua llatina parlada en aquesta zona d’Europa, ja que les llengües parlades en els països veïns son llengües eslaves.

Romania també va rebre la influència de l’Imperi Bizantí, la qual es fa palesa en la religió ja que la confessió ortodoxa és majoritària en el país. El monuments religiosos d’aquest període formen part dels tresors arquitectònics de Romania, així com els castells construïts en les zones muntanyoses del país o en la folklòrica regió de Transilvània on va néixer la llegenda del Compte Dràcula. En el nostre circuit visitarem Bucarest, els monestirs de la zona de Bucovina y travessarem els Carpats per arribar a la zona de Transilvània. També visitarem del ciutats medievals de Brasov, Sibiu i Sighisoara.

Desprès el viatge seguirà cap al país veí de Bulgària on visitarem els seus llocs més emblemàtics: la ciutat de Veliko Tarnovo, Plovdiv amb moltes ruïnes romanes, el Monestir de la Rila i Sofía, la capital del país.Programa detallat

Tornar enrere