Perú: la terra dels inques

Un país de marcats contrastos, amb una superfície de 1.285.218 Km quadrats, es el tercer país amb extensió de Sud-América desprès de Brasil i Argentina. El seu paisatge esta presidit per l’ imponent serralada dels Andes i el seu clima es molt divers.

Aquesta terra té una història mil•lenària. Les seves civilitzacions antigues com la dels Inques han deixat infinitat de restes arqueològiques. Un dels llocs més emblemàtics es el Machu Pichu, considerat una de les meravelles del món. El Perú es un país on és possible trobar una impressionant varietat de paisatges.


En el nostre recorregut visitarem Lima, la actual capital del país, Cusco, la capital històrica i ciutat sagrada dels Inques, Arequipa, la ciutat blanca voltada de desert i altes muntanyes, El Canyó del Colca un dels més profunds del planeta. També coneixerem Puno, una població de l’ altiplà andí des d’ on visitarem el Llac Titicaca, el llac navegable més alt del mon, el Machu Pichu i el Vall Sagrat de Urubamba, situat en plena selva tropical, on hi ha un gran conjunt de restes arqueològiques inques, Pisac, les salines Maras, el laboratori agrícola de Moray, Ollataytambo.Programa detallat

Tornar enrere