Islàndia

Us proposem un viatge a un país molt singular. Islàndia és una illa que es troba situada al nord d’Europa. Te una superfície de 103.000 Km quadrats i una població total de 320.000 habitants. La majoria de la població es concentra a Reykjavik que és la capital.

La seva singularitat ve donada pel paisatge variat que hi podem trobar, i la seva gran activitat geològica. Hi podrem observar alguns fenòmens de la natura com ara els guèisers, les fumaroles, els icebergs etc. La costa te nombrosos fiords i l’ interior es un gran desert deshabitat amb llits de lava, muntanyes i glaceres. Hi ha una gran abundància d’ aigües termals per tot el país. Es tracta d’un viatge per gaudir dels elements de foc i aigua. En el mes de juliol la temperatura mitjana és de 12 graus.

El país no compte amb una gran infraestructura de hotels. Fora de la capital, els hotels son senzills, però tenen tot el que cal. El luxe és en el entorn on estan ubicats. Mirant el programa detallat veureu que el viatge és amb mitja pensió. Això és perquè no hi ha una infraestructura de restaurants en els llocs que es visiten, de vegades hi podem trobar un petit quiosc amb menjar ràpid.Programa detallat

Tornar enrere