Holanda - Temps de flors

Primavera a Holanda, i com diu el títol del viatge és temps de flors. Hem preparat una sortida per gaudir de l’espectacle dels camps de tulipes en flor que son com catifes de tots colors.

Holanda és un país singular, és un país totalment planer i una gran part del territori es troba situat sota el nivell del mar. Això ha fet que al llarg de la seva història sempre hagi lluitat contra les aigües i s'hi hagin fet grans obres d'enginyeria hidràulica. És el país dels molins de vent, de les vaques, dels formatges, de les tulipes i de tants i tants altres articles que en ell s'hi produeixen i s'hi comercialitzen i que han fet que Holanda sigui una gran potència econòmica.
El nostre recorregut a través de França ens portarà cap a Chaumont i Reims, la capital de la regió de la Champagne, on visitarem la seva magnifica catedral gòtica. Desprès seguirem cap a Bèlgica on visitarem Brussel·les i Bruges. De camí cap a Amsterdam visitarem Rotterdam i La Haia. Des de Amsterdam anirem a visitar la subhasta de flors d’Aalsmeer, la zona dels molins de Zaanse Schans, els petits pobles de Volendam i Marken i la gran obra hidràulica del Gran Dic del Nord i la exposició floral a Keukenhof i la zona dels camps de tulipes. La tornada la farem a través de Les Ardenes, Luxembourg i Nancy.Programa detallat

Tornar enrere