Repúbliques bàltiques

Les tres repúbliques independitzades de l'antiga Unió Soviètica banyades pel mar Bàltic són com germanes, però cadascuna d'elles (Estònia, Letònia i Lituània) té la seva llengua i les seves particularitats.

Estònia i Letònia han compartit territori durant segles però en canvi Estònia té un idioma emparentat més amb el finès. Totes tenen costa però mentre que unes tenen llargues platges (Letònia), a Estònia en canvi li van més els penya-segats. Les seves tres capitals Tallin, Riga i Vilnius tenen el centre històric declarat Patrimoni de la Humanitat. En definitiva, tres països petits però plens de cultura i grans paisatges.

A Lituània visitarem Vilnius que n’ es la capital , el Castell de Trakai que es troba situat en una illa en mig d’ un llac i el Turó de les Creus. Desprès anirem cap a Letònia on visitarem Riga que n’és la capital, el Palau de Rundale , el balneari de Jurmala en el Bàltic i Sigulda on hi ha el Castell de Turaida. Finalment en el nostre recorregut arribarem a Estònia on visitarem Tallinn, que n’és la capital, el Palau barroc de Kadriorg i el Museu d’ Estònia al aire lliure a Rocca al Mare.Programa detallat

Tornar enrere